TarraLand Utočište kunića i divljih zečeva

Volonter za prijevoz - UPUTE

Edukacija Ostalo Upute za volontere Volonter za prijevoz

 

Cilj nam je naći osobu/osobe koje imaju malo vremena ( 1 sat dnevno, i tako max.2 puta tjedno, po dogovoru) koje su voljne utrošiti na razvoženje naših štićenika, hrane i kaveza k volonterima po Zagrebu i/ili odlazak k veterinaru s volonterima koji nemaju prijevoz.

Ovakav volonter može biti osoba sa fleksibilnim radnim vremenom, osoba koja radi kod kuće, student itd., ali i bilo koja druga osoba koja želi pomoći nakon radnog vremena tj navečer.

Volonter će najčešće pošiljku preuzeti kod voditelja Utočišta na njegovom radnom mjestu (Medarska ulica, u blizini Zagrebačke ceste i Oranica),

tada kada volonteru koji vrši prijevoz najviše odgovara (preporučljivo između 10 i 14 sati kada nema gužve na prometnicama) i odnjeti pošiljku do nekog od volontera.

Po dogovoru volonter može biti dostupan i u sličnim situacijama ukoliko to želi: u rijeđim slučajevima  će biti potrebno pošiljku voziti od nekog volontera k nekom drugom volonteru, te k veterinaru (vet.amb.Buba, Selska 92d) s volonterom koji othranjuje ili liječi štićenika našeg Utočišta, i samim štićenikom.

Samo volontiranje je najčešće potrebno u proljeće i ljeto (3.-8.mjeseca, a najviše od 4. do 7.mjeseca), dok tokom jeseni i zime (od 9.-2.mj.) rijeđa je potreba za volontiranjem s prijevozom.

Troškovi goriva će biti plaćeni. Volonter mora ispunjavati idući obrazac evidencije puta na način koji je opisan ovdje, kako bi mogao dobiti povrat novaca utrošen na gorivo.

Ovakav volonter nam je jako potreban.

Organizator: Udruga Utočišta kunića i divljih zečeva "Mrkvica"

Lokacija: Medarska ulica -> do dr.djelova grada, Zagreb

 

Organizator(i): Udruga Utočišta kunića i divljih zečeva "Mrkvica"
Lokacija projekta: Medarska ulica -> do dr.djelova grada, Zagreb
Ciljana skupina: Kunići, zečevi, stvari, a rijeđe volonteri
Ciljani broj volontera: 5 (do sad se prijavilo 2 volontera)
Datum početka: 08.07.2009
Datum završetka: trajno
Broj sati: 2
Učestalost: tjedno
Od - do: po želji (preporuka između 10 i 14 sati kada nema gužve na prometnicama)
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb
Potrebna znanja i vještine: Prijevoz (posjedovanje vozačke dozvole)
Posebni zahtjevi: Vozačka dozvola i posjedovanje automobila. Volonter može biti osoba sa fleksibilnim radnim vremenom, osoba koja radi kod kuće, student itd. ali i bilo koja druga osoba koja želi pomoći nakon radnog vremena tj navečer.
Kontakt osoba: Sanja Habuš, 092 2478 248
Web stranica: www.tarraland.com
Pokriveni troškovi: Da
Očekivani rezultati za zajednicu: Spašavanje kunića i zečeva
Očekivani rezultati za volontere: Ovakav volonter nam je jako potreban i puno će nam pomoći.