TarraLand Utočište kunića i divljih zečeva

Pravila galerije

Ulazak u galeriju:

..............

.

Rad s Galerijom:

.O radu s galerijom čitajte ovdje

 

* Ova galerije služi isključivo za posjetitelje stranica TarraLand. Zabranjeno je zlouprorabiti internetski prostor Utočišta na bilo koji način, uploadati neprimjerene slike, slike iz uzgoja kunića za ishranu i svega ostalog čemu se Utočište jasno protivi *

Fotografije će biti vidljive nakon što ih administrator odobri.
Ako vaša slika prelazi širinu/visinu 700px ili veličinu 400kB, pročitajte kako smanjiti sliku na
www.tarraland.com/image-resizer.html

Zabranjeno je uploadati prevelik broj slika, sličnih slika ili slika lošije kvalitete jer će se tada višak slika tog korisnika brisati . Hvala!

 

Uvjeti registracije, pravila i uvjeti korištenja


Registracijom i sudjelovanjem na galeriji prihvaćate ova pravila i uvjete korištenja, koji se mogu mijenjati naknadno. Dobro je da ih često provjerite radi promjena.

Galerija je otvorenog tipa i vidljiva svima, registriranim i neregistriranim članovima (gostima). Članom galerije postaje se registracijom (otvaranjem korisničkog računa),  te pisanjem postova (komentara) na galeriji. Jedna osoba ima pravo imati jedno korisničko ime. Zadatak administratora su editiranje, brisanje, ispravljanje postova, smanjivanje prevelikih fotografija, mjenjanje naslova i opisa fotografije ukoliko se smatra potrebnm, sa ili bez najave ili obavijesti, te nadzor galerije kako bi svi poštivali pravila i kako bi se zadržala zdrava atmosfera.   Svaki nepočudni post/komentar može se (uz obrazloženje) prijaviti klikom na "Prijavi administratoru".

Administratori me odgovaraju za sadržaj postova (osim svojih), jer su u njima izražena mišljenja i iskustva ili pretpostavke autora.  Svaki član je odgovoran za svoje postove, savjete koje daje.
Na galeriji nisu dozvoljena vrijeđanja na bilo kojoj osnovi, provokacije, izazivanje svađa. Ova galerija osmišljena je za prijatelje i suradnike Utočišta te čitatelje stranice i zamišljena je kao mirna oaza u kojoj članovi mogu međusobno komentirati fotografije, slati e-razglednice i downloadati fotografije.


Ako član krši pravila, a nadam se da to toga neće doći, u dogovoru sa administratorima, bit će kažnjen potpunom ili djelomičnom zabranom pristupa na galeriju.

....Nije dozvoljeno:
*koristiti nepristojne izraze
*javno obajvljivati privatne poruke/mailove
*javno objavljivati tuđe privatne informacije bez dozvole
*koristiti fotografije člana galerije ili gosta, bez njegovog dopuštenja, u komercijalne svrhe


Strogo se kažnjava te nije dozvoljeno:
* vrijeđanja na bilo kojoj osnovi, provokacije, izazivanje svađa


Ukoliko se slažete sa uvjetima registracije i korištenja , te pravilima, registrirajte se na Tarraland!


OBAVIJEST:

Ukoliko postajete članom galerije, bilo bi dobro da za nick/username imate  korisničko ime koje koristite na drugim forumima kako bismo se međusobno prepoznali, ili rijeđe osobna imena.

Upišite e-mail koji često koristite.

Sadržaj ove galerije je u cijelosti vidljiv gostima, i prihvaćanjem ovog ugovora , prihvaćate da ćete se držati ovih pravila te nećete naštetiti ugledu TarraLanda.