TarraLand Utočište kunića i divljih zečeva

Izričito molimo da nas kontaktirate PISMENO (obavezno kliknite ovdje) a NE na mobitel, jer u hitnim slučajevima ODMAH ili najviše u roku par sati dobivate odgovor! Odgovor ćete zaprimiti putem SMSa, e-maila, ili Vas mi nazivamo na Vaš telefon.

____________________________________________________________________________________________________________

Temeljm brojnih sličnih poziva koje zaprimamo na naš mobitel te temeljem pismenih upita, objavljujemo slijedeću

OBAVIJEST:

Naša Udruga NE PRODAJE , niti ne iznajmljuje svoje štićenike. Svi - a posebice uzgajivači koji nas kontaktiraju kako bi od nas kupili kunića ili divljeg zeca, ovim putem su obaviješteni da smo mi neprofitna i nevladina humanitarna Udruga koja se ne bavi nikakvom prodajom, zamjenom niti iznajmljivanjem kunića i zečeva u bilo kakve svrhe. Nikakve visoke novčane i slične ponude NE ĆE promjeniti ovu jasnu odluku.
Većina naših štićenika kod nas ima isključivo trajno Utočište i ne idu nikome dalje.

Djelujemo na području cijele Hrvatske i pomoći ćemo savjetima životinjici iz cijele države ali i šire, bez obzira da li je vlasnik uzgajivač ili je vlasnik kućnog ljubimca, no zbog sigurnosti naših životinjica - štićenika starosjedioca, točna lokacija Utočišta nije navedena, niti na bilo koji način možete doći do nje, stoga niti na takve upite nećete dobiti odgovor. 

U slučajevima da se kod nas ipak nalazi patuljasti kunić koji je kućni ljubimac, za razliku od najčešće d.zečeva i kunića orijaša, te ukoliko u tom slučaju ipak iz naše Udruge želite udomiti nečijeg dotadašnjeg ljubimca, tada ćete sa nama potpisati strogi Ugovor kakav, jasno, svaka ozbiljna i kvalitetna Udruga-pravna osoba, potpisuje sa budućim vlasnikom štićenika - kunića iz azila, te ste podložni svim Zakonskim mjerama koje će biti podnesene ako se ne pridržavate Ugovora.

S poštovanjem,
Sanja Habuš
predsjednica Udruge i koordinator Utočišta

U Zagrebu, 20. kolovoza 2009.

____________________________________________________________________________________________________________