TarraLand Utočište kunića i divljih zečeva

Naš sponzor - Veterinarska ambulanta Buba

  • ...

Veterinarska ambulanta Buba je sponzor Utočišta kunića i divljih zečeva

Povratak na financiranje i zahvale

 

Veterinarska ambulanta Buba iz Zagreba, službeni je sponzor kunića i divljih zečeva iz našeg Utočišta. Ovaj dio web sitea namjenjen je promoviranju njihovih usluga. Na ovom, prezentacijskom linku za našeg sponzora, objavljujemo najbitnije podatke.

Odlaskom ovim veterinarima sa Vašim ljubimcem, na svoj im način zahvaljujete što znatno pomažu nama i našim štićenicima. Ova ambulanta doista je zavrijedila imati povjerenje još mnogih budućih vlasnika ljubimaca.

VETERINARSKA AMBULANTA "BUBA" iz Zagreba - odlično iskustvo našeg iz Utočišta:

Na osnovu nekoliko godina izravne suradnje sa njima, preporučujemo upravo ovu veterinarsku ambulantu i to ne samo ne samo za kuniće i zečeve već za sve ljubimce u Zagrebu i široj okolici.

Članovima naše Udruge "Mrkvica" koji posjeduju kuniće i glodavce kao kućne ljubimce, ova veterinarska ambulanta odobrila je popust od 20% na usluge (ne proizvode).

  • Web site sponzora

  • Pratite :link

Detalji: Kastrirali su nam velik broj mužjaka kunića u Utočištu, nebrojeno puta pomogli u sitnijim intervencijama, s razumjevanjem pristupaju tužnim događajima, a posebno ćemo napomenuti da Utočište kunića i divljih zečeva ima njihovu potporu, te su nam izričito pomogli u situacijama koje financijski ni blizu ne bismo mogli podnjeti s tolikim brojem uhatih stvorenja da nije Bube i njihovih velikih srdaca koje ponosno - uz skromnost i nesebičnu želju da pomognu - krasi i znanje.

Izuzetno često nam ne naplaćuju operacije životinja iz Utočišta, manje zahvate, lijekove i materijale, na čemu im veliko HVALA.

Za sve koji imaju problem sa kunićem, ali i bilo kojom drugom životinjom a tako i divljim zecom, toplo preporučamo BUBU.

Kontakt

Telefon: 01/3771-761 (0-24h) - Nazovete li fiksni broj telefona, automatska sekretarica dati će vam broj telefona dežurnog veterinara za hitne intervencije (0-24h)
Adresa: Selska 92, Zagreb

Radno vrijeme: 9 - 20h, subotom 9 -13. Ljetno radno vrijeme je radnim danom 9-12 i 16-20 h, subotom 9-13 h.

 

Vet.ambulanta BUBA: klikni za detaljan prikaz na karti